Hírek

Ügyfélkapu szolgáltatással bővült oldalunk

Ügyfélkapu szolgáltatással bővült weboldalunk. Nagyméretű fájlok küldése/fogadása illetve a közös online munka vált lehetségessé fejlesztésünk eredményeként.

2014. január 24. - Generisk

Tudomásunk szerint szolgáltatási területünkön elsőként alakítottunk ki elektronikus ügyfélkapu szolgáltatást. Milyen előnyökkel jár az új fejlesztés és mi indokolta a fejlesztést?

Az elektronikus ügyfélkapu szolgáltatással egy a partnerünkkel közös munkafelületet alakítunk ki. A felület felhasználható nagy méretű fájlok küldésére/fogadására, illetve alkalmas támogatni a csoport munkát is. A későbbiekben a felületen további szolgáltatásokat is elérhetővé szeretnénk tenni, ugyanakkor a fejlesztést jelen állapotában is hasznosnak és fontos biztonsági előrelépésnek ítéljük.

Miért érdemes a GENERISK Kft. ügyfélkapuját alkalmazni akkor, amikor nagyméretű file-ok küldésére számos megoldás létezik?

A fejlesztésnek elsősorban információ biztonsági oka volt. Társaságunk igyekszik mindent megtenni, hogy a rábízott adatok védelmét a lehető legmagasabb szinten biztosítsa. Az ingyenesen elérhető fájlküldő szolgáltatások igénybevételéhez minden esetben szükséges az állományt egy külső szerverre feltölteni. A megoldást adatvédelmi szempontból aggályosnak ítéltük. Társaságunk által létrehozott portál un. "nem felhő" szolgáltatás. Az adatok közvetlenül az általunk üzemeltetett szerverre kerülnek. A szerver fizikális védelemét és illetéktelen hozzáférés elleni védelmét társaságunk látja el. Az ügyfeleink irányába vállalt adatkezelési rendnek ez alapján úgy tudunk megfelelni, hogy az általunk kezelt adatokat nem kell harmadik félre bízni.

Az architekturális védelmen felül természetesen minden olyan további eszközt is alkalmazunk amit az adat biztonság megkíván. Szerverünk rendelkezik külső fél által kiadott biztonsági tanúsítvánnyal, amelynek érvényességét pl. itt ellenőrizheti

A felület távoli meghajtóként működik, azaz nem csak fájl/küldésre fogadásra használható hanem csoportos munkára. A tárolt adatok mennyisége tekintetében méret korlátozás nincs, szükség esetén folyamatosan fejlesszük a meglévő erőforrást.

A felület külön térítés nélkül vehető igénybe, azaz minden olyan partnerünk aki valamilyen szolgáltatást vesz igénybe nálunk jogosult az ügyfélkapu által nyújtott kényelmi is biztonsági szolgáltatások igénybevételére.

Hogyan kell használni a portált?

Kapcsolódó Szolgáltatások

Útmutató az ügyfélkapu használatához

Az ügyfél kapu használatát szemléleti rövid írásunk. bővebben